Tuesday, January 5, 2010

Happy but............

Tulun........tulun..........tulun..........., ari nie merupakan hari kedua i bergelar seorang guru kembali...huhuhuhuhu, nie baru hari kedua ... dh nk pengsan dh..coz banyak sgt kijer, sore naga pown x mau kuar lg ( dh lama x jd pelakon n penyanyi handalan nie..huhuhuhuhu), yg kuar sore kucing jer... adui, mmg agak susah nk ngajar sbb kena repeat 2 kali, sbb sore "naga" x mau kuar lg......, xpe, sok lusa kuar la sore naga 2......(konfem minggu nie akan sakit tekak..hahahahah)

Tahun nie, entah x taw nk cakap, heppy ...mungkin juga sbb bebanan kerja x banyak... tp pelik juga sbb biasanyer cikgu setahun jaguh nie... yg x pro agi nie, biasanyer akan diberi banyak tugas, so cikgu senior leh rehat ... kira jd fasilitator la............( erm, napa i sowang jer, yg kijer x banyak nie, org lain banyak jer kijer.... takut jugak bila pk2.....).... nk kata heppy pown ader tp dlm masa yg sama agak risau....................

Erm, klu ader uat salah silap kat warga tempat i kijer, mintak ampun dan maaf... i manusia biasa yg baru nk bertapak banyak agi benda yg kena belajar dan di ajar..huhuuhuhu...sbb masa study dulo, xder plak ader kerja2 off nie, so agak keliru nk uat ... maaf ye..., tahun nie akan uat yg terbaik selagi termampu nk uat.....

Erm, ke rahsia yg cuba i sembunyikan dr pengetahuan org sudah diketahui org...............(ala x best nyer, coz xleh nk surprise org huhuhuhuhu), mintak la xder sapa2 yg mengetahui rahsia nie......, bukan xnk bagitaw.. atau umumkan, sbb takut bila ckp lain jd lain..... (maaf ye.., mmg la benda yg baik, tp biar sume berjalan dengan smooth br i akan kepoh2......, klu ikut hati xmau kepoh2 sbb i bkn jenis suka kepoh2...hahahahhaha)

Hari juga merupakan hari2 yg i x lena nk tido mlm... sbb heppy sgt2, my best friend, Nik Nur Hidayah will getting marry this SATURDAY.... happy sgt, coz leh collect gegula... nyum2 sedap... n dapat telur banyak ( jimat duit untuk seminggu....coz hari2 mkn telur rebus... hahahahahha).

As for me, tinggal agi 5 bln jer lagi nk melaksanakan misi g ke bulan.... huuhuhhhu, tgk la berjaya atau x...

Anyway.. enjoy this song...


video

3 comments:

  1. hepi sokmo cikgu nie...nampak sgt best giler jadi cikgu kan?ngeee

    ReplyDelete
  2. alaaa, akak dek je dgn ape jua yg blaku di sek...aslkan hidup gembira, and i'm pleased to tell u that i'm eagerly waiting for another 5 months to attend ur big day!...kuakua

    ReplyDelete
  3. lin.. kena heppy selalu nanti tension, x pasal2 kena masuk hospital ehhehehehehhehe.. bila happy tanda penuaan akan kurang x gitu...

    ReplyDelete